Gratis fragt på ordrer over 1500 kr.

Hurtig levering 1-3 dage

Kundeservice 8.00-15.30 på 64 65 32 77

Bestil inden kl. 11.00 for afsendelse samme dag

0 0

Salgs- & leveringsbetingelser

Følgende salgs- og leveringsbetingelser for Plant2Plast A/S (herefter omtalt “Plant2Plast”) er gældende for salg af enhver vare og / eller ydelse fra Plant2Plast, medmindre de udtrykkeligt er fraveget eller modificeret ved anden skriftlig aftale.
Kundens angivelse af særlige eller generelle vilkår i udbudsmateriale, ordre, accept, købs betingelser m.v. anses ikke for en fravigelse af disse vilkår, medmindre Plant2Plast skriftligt har accepteret fravigelserne.

Priserne er eksklusive moms men inklusive levering og administrationsgebyr.

Produktinformation

På plant2plast.dk oplyses varens væsentligste egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til post@plant2plast.dk.
Alternativt henvises til vores tekniske datablad bagerst i kataloget.

Variation i produkterne kan forventes, da dele af produkterne bliver fremstillet af naturligt materiale og/eller stammer fra forskellige batches/lot, og der tolereres derfor en variation i både størrelse, volumen, farve, dimensioner, tykkelse, vægt og print. Derudover tages der forbehold for, at produktionsmængden kan variere med +/-5%.

Vær venligst opmærksom på, at vores produkters dimensioner er defineret ud fra vores fabrikkers produktionstandarder.
Eventuelle uoverensstemmelser omkring mål afgøres ud fra vores målestandarder.

For nærmere information eller for forespørgsler på specifikke dimensioner bedes kunden kontakte os direkte.
Plant2Plast sender gerne vareprøver på udvalgte produkter så vidt det er muligt. Forsendelsen betales af modtageren.

Bestilling og kontaktinformation

Plant2Plast A/S
CVR/SE: 38740962
Tlf.: (+45) 64 65 32 77
E-mail: post@plant2plast.dk
Adresse: Nellemosevej 14, 5683 Haarby, Danmark

Levering

Plant2Plast leverer som udgangspunkt kun til erhvervsadresser.
Ved levering til private adresser vil pakken blive sendt til nærmeste pakkeshop, såfremt at der ikke er en person på stedet til at modtage varen(e).
Kunden er efterfølgende selv ansvarlig for afhentning hos pakkeshop.

Forventet leveringstid for standardvarer er indenfor 1 – 3 hverdage ved bestilling inden kl: 11:00. Vi tager forbehold for udsolgte varer og prisændringer. Der kan forekomme 1 dags forsinkelse i travle perioder.

Fri fragt ved levering til grossister og enkeltpersoner ved køb for over kr. 1.500,- eksklusiv moms og eventuelle specialafgifter. Gælder kun for brofaste øer i Danmark. Tilbuddet gælder kun for ét leveringssted per ordre.
Leveres der ikke godkendte byttepaller ved levering, faktureres køber for byttepaller svarende til kr. 100,- per styk eksklusiv moms.

Plant2Plast betaler ikke for ekstra leverings omkostninger hvis:

  • en forkert leveringsadresse er oplyst.
  • modtageren ikke er til stede til at modtage pakken ved levering.

Alle ordre leveres som standard mellem kl. 08-16. Hvis der er angivet åbningstider ved ordreaflæggelse vil der blive forsøgt leveret indenfor åbningstiderne. Dette er ikke nogen garanti. Hvis forsendelsen forgæves er forsøgt leveret vil modtageren blive adviseret gennem en seddel i postkassen med relevant kontaktinformation. Det er herfra modtagerens ansvar at kontakte transportørfirmaet og aftale en genlevering eller afhentning af ordren.

Plant2Plast tager ikke ansvar for forsinkede leveringer som følge af dette.

Hvis pakken er beskadiget og/eller der er fejl i forsendelsen skal dette noteres på fragtbrevet ved modtagelse af pakken. Det påkræves at modtageren fremskaffer en underskrift fra fragtmanden som bevis.
Ydermere skal der fremvises billedlig dokumentation på skaden. Plant2Plast skal meddeles om skade og/eller fejl i forsendelse minimum 3 dage efter modtagelse.

Vi tager forbehold for ændringer i minimumspirs for fragtfri levering.

Priser og betaling

Alle vores priser er opgivet i ExWork, medmindre andet er aftalt med den enkelte kunde. Alle angivne priser er inklusiv afgifter medmindre andet er oplyst, herunder statsafgifter og punktafgifter, og eksklusiv moms. Der tages forbehold for prisændringer i afgifter.
Betaling af faktura skal forekomme indenfor 8 dage fra levering medmindre andet er aftalt med Plant2Plast.
Overforfaldne fakturaer kan tillægges rykkergebyr med en rentesats på 1,5 %.
Førstegangskøbere, både erhverv og private, skal ved valg af faktura betale det fakturerede beløb før varerne kan blive afsendt. Tilbagevendende kunder kan tilmeldes leverandørservice for at undgå forudbetaling.

Beskadigede varer og reklamationsret

Modtagne varer bør straks efterses for eventuelle skader og mangler. Er der synlige skader på den leverede vare har køber pligt til at notere det på fragtbrevet og der påskønnes billeder af de beskadigede varer. Nægtes modtagelse af de(n) beskadigede vare(r) skal eventuel reklamation meddeles til Plant2Plast inden returnering, og maksimalt 14 dage efter modtagelse af varen. Plant2Plast erstatter ikke varer gået tabt eller forsinket som følge af force majeure.

Plant2Plast erstatter ikke indirekte tab hverken som følge af forsinket levering eller returnering af varer.
Plant2Plast kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle konsekvenser af anvendelsen af vores produkter og informationer, herunder afledte krav og konsekvenstab.

Returvarer

Kontakt os venligst forud for en returnering på enten mail eller telefon og oplys de returnerende varer. Returnering af varer skal ske maksimalt 14 dage efter modtagelse. Varen skal returneres ubrudt og ubeskadiget originalemballage.
Ved returnering af varer skal der påvises dokumentation for de(n) oprindelige ordre(r).

Returneres varer uden Plant2Plast er blevet kontakt forud, eller returneres varen i beskadiget tilstand, tillader vi os retten til at afvise modtagelsen og kreditering af varen. Returnering af åbnede kasser bliver ikke krediteret, hvis der er synlige tegn på brug og/eller at dele af varerne er fjernet fra kassen. Vi tillægger ikke noget administrationsgebyr for oprettelsen af kreditnotaer. Plant2Plast krediterer ikke specialdesignede produkter eller produkter med kunders eget logo.

Varer der bliver aftalt returneret til Plant2plast, og som ikke skyldes fejl fra Plant2plast sin side, vil som udgangspunkt ikke blive udbetalt. Kreditnotaen kan som udgangspunkt kun benyttes til fremtidig varekøb.

Returneres en vare på grund af en fejl fra Plant2Plasts side dækker vi hele krediteringsbeløbet for varen(e). Forudsat, at fejlen meldes til Plant2Plast højst 3 arbejdsdage efter modtagelse af varen(e).

Kundeaftaler og særpriser
Kundeaftaler indgået med Plant2Plast er eksklusivt forbeholdt den enkelte kunde eller virksomhed.
Oplysninger omkring log-in, adgangskode og priser er derfor kun forbeholdt den enkelte kunde eller virksomhed og må ikke videregives til andre parter.

Betingelser oplyst på plant2plast.dk erstatter salgs- og leveringsbetingelser for alle tidligere betingelser oplyst i kataloger udgivet af Plant2Plast.

Senest opdateret: 21/04/2022 08:08