Gratis fragt på ordrer over 1500 kr.

Hurtig levering 1-3 dage

Kundeservice 8.00-15.30 på 64 65 32 77

Bestil inden kl. 11.00 for afsendelse samme dag – OBS. VI HAR LUKKET GRUNDLOVSDAG 5/6-24

0 0

Cases

Q8 Case

I 2021 lavede Plant2plast et 100% plastikfrit emballage projekt sammen med Q8, på dette grundlag.

Q8 ønskede noget revolutionært nyt emballage, der afspejlede markedstrenden med bæredygtighed og noget der kunne markedsføres nemt og give et stærkt budskab på få linjer:

Plastik frit emballage

Q8 skriver i foråret 2022 på deres Linked IN 100% plastik fri emballage i Q8 Danmark A/S! De kommende måneder vil vi Q8 Danmark A/S udrulle 100% plastikfri emballage, samtidig med at vi opretholder en god kundeoplevelse med det nye Greaseproof papir. Det nye emballagekoncept er udviklet i samarbejde med Plant2Plast A/S & Marketsquare, som har været med til, at skabe rammerne for at hele projektet har kunne lade sig gøre.

Jeg er utrolig stolt over at have stået i spisen for dette projekt og at være ansat i en virksomhed, der giver rum til at arbejde med og vil investere i bæredygtighed.
Derudover vil blot sige tak Line Pedini RasmussenKarina BryrupNicolai Przewlocka & Marie Sheye Lund for deres store hjælp med projektet!

Ny emballage er 100 % fri for plastik.

Har du tidligere købt et måltid på en af vores stationer, så har du måske fået det med i en PE-coated pose behandlet med plastik på indersiden for at holde posen tæt. I fremtiden vil du opleve samme praktiske egenskaber, så vores mad fortsat er let at tage med på farten, men poserne er nu 100 % fri for plastik. Det er væsentligt for os at udvikle en emballage med reduceret klimapåvirkning, som samtidig har kundernes behov i fokus.

Størstedelen af vores egen emballage i food-kategorien er nu fri for plastik, og vi arbejder på at udfase eller opdatere de resterende produkter, så vi kan komme i mål med at udfase al plastik i vores food-emballage.