Gratis fragt på ordrer over 1500 kr.

Hurtig levering 1-3 hverdage

Kundeservice 8.00-15.30 på 64 65 32 77

Bestil inden kl. 11.00 for afsendelse samme dag

0 0

Vores sortiment produceres primært af papir, palmeblade, sukkerrørsfiber og forskellige typer plastik, hvoraf størstedelen er genanvendt PET-plastik

Papir

Papiret benyttes f.eks. til vores kopper, kinaæsker med mere. Råmaterialet importeres i store ruller – enten med eller uden forskelligartede belægninger, hvorefter papiret bliver behandlet og formet til det endelige produkt. Papirets belægning er ofte en nødvendighed, idet papir alene vil absorbere væsker eller fedt fra mad. Vi tilbyder forskellige typer belægning, der altid vil stemme overens med produktets anvendelse og kundens behov.

ISLA

Isla papir er genanvendeligt, komposterbart papir med en vandbaseret lak produceret i Finland, dette materiale er en helt nytænkende måde at producere papir – det gør simpelthen at din papir kop har et sted at komme hen efter brug, nemlig til genanvendelse!

Palmebladsartikler

Vores palmebladsartikler bliver produceret ganske ukompliceret, men kræver manuelt arbejde. Som navnet hentyder, så stammer palmebladstallerkener og –skåle fra tørrede palmeblade, der er faldet naturligt til jorden. Herefter bliver de opsamlet og fragtet til produktionsfaciliteterne, hvor de bliver presset og skåret til den ønskede form af maskiner, der betjenes manuelt. Dette betyder at materialet går gennem en forholdsvis langsom proces, hvorfor det ofte ikke er en vare, der er tilgængelig i store mængder ad gangen.

Sukkerrørsfibre

I modsætning til palmebladsprodukterne, bliver sukkerrørsfiberartikler masseproduceret. Ved udvinding af sukker fra sukkerrør, står man tilbage med et affaldsprodukt i form af fibrene fra sukkerrørene. Disse fibre bruger vi som råmateriale til produktion af nogle meget æstetiske og holdbare produkter. Som følge af materialets naturlige ophav kan produkterne komposteres efter brug. Efter fibrene er renset, bliver de findelt og opslæmmet i vand, så man får en ”pulp”. Ved hjælp af formstøbning kan vi lave produkter i alle tænkelige former – typisk tallerkener, fade, skåle og andet takeaway-emballage.

RPET 

RPET er kort for Recycled polyethylene terephthalate. Vigtig for os, er at vi kun tilbyder miljøvenlige løsninger til vores kunder. Derfor er RPET et godt valg til jeres bæredygtige løsning. RPET er et stærkt materiale, der er fødevaregodkendt, hvilket betyder det kan anvendes i alverdens løsninger. I genanvendelsesprocessen kan man simpelt rengøre RPET materialet og smelte det om til nye produkter, det er dog ikke den eneste genanvendelses metode. Man kan også kemisk nedbryde RPET materialet, så omdannes til det såkaldte RPET Resin, hvorfra der kan støbes nye RPET-produkter. RPET er et at de mest genanvendte materialer verdenen over, og derfor ser vi et potentiale i dette produkt indtil videnskaben har udviklet et bionedbrydeligt alternativ.

Vi har for øje at vejlede vores kunder bedst muligt, så vi sikrer os, at vores kunder netop får det produkt og den service de har behov for.