Gratis fragt på ordrer over 1500 kr.

Hurtig levering 1-3 dage

Kundeservice 8.00-16.00 på 64 65 32 77

Bestil inden kl. 11.00 for afsendelse samme dag

0 0

Internationalt miljø midt i mark og eng.

Hos Plant2Plast arbejder vi alle ud fra et specifikt mål: en bæredygtig fremtid. Vi tror på at, at dette kun kan opnås med en organisationskultur, hvor du som medarbejder har indflydelse på at præge virksomhedens bæredygtige udvikling. I en verdensomspændende virksomhed får du de arbejdsredskaber og karriereværktøjer, allerede fra første dag du træder ind ad døren, disse skal vise dig vejen indenfor et stort internationalt netværk i en meget dynamisk og innovativ branche.

Vi har et øje for talent, derfor ser vi også stor værdi i kreativitet og kvalitet blandt alle vores afdelinger. Du får hos os alle de vigtige redskaber til at udfolde dine kompetencer i et produktivt men uformelt arbejdsmiljø, hvor trivsel, kammeratskab og resultater går hånd i hånd.

I en dynamisk hverdag ser vi værdi i vores stærke sammenhold på tværs af afdelinger, så vi kan løfte opgaverne til vores ekstraordinære niveau, hvor ingen dag eller arbejdsopgave er ens. Vi har rigtig mange berøringsflader, dette betyder, at du som medarbejder får mange forskellige arbejdsopgaver, der er med til at sikre din personlig udvikling.

Vi er sikre på at vores tilgang, er den rigtige, da vi tror på at din trivsel og udvikling på arbejdspladsen er lige så vigtig som arbejdet. Dette afspejles også på vores mange glade kunder, som vi er i konstant dialog med.

Vi skaber en bedre fremtid For dig. For naturen. For Alle.