Gratis fragt på ordrer over 1500 kr.

Hurtig levering 1-3 dage

Kundeservice 8.00-15.30 på 64 65 32 77

Bestil inden kl. 11.00 for afsendelse samme dag

0 0

Plant2Plast er en dansk produktions- og handelsvirksomhed. Vi er en international organisation med afdelinger i Singapore og Kina, derfor ser vi os, som en international aktør med mulighed for at præge den bæredygtige fremtid. Siden vores grundlæggelse i 2006 har vi tilbudt en lang række engangsartikler og Take away emballage til vores mange trofaste kunder. Plant2Plast spænder over en bred og ressourcestærk organisation, hvor der værdsættes værdier som troværdighed, ærlighed, pligtopfyldelse og loyalitet. Gennem disse værdier opstår det gode forhold til vores mange handelspartnere. Det er derfor også vigtigt for os, at vi har et slutprodukt, vi selv står inde for, da fremtiden er vigtigt, ikke kun for os som virksomhed men også for de kommende generationer.

Vores vision går også på, at vi er klar over at ikke alle traditionelle produkter, redskaber og emballager kan produceres som 100% bionedbrydeligt. Derfor søger vi altid nye veje og forsøger at vejlede vores kunde til den mest bæredygtige løsning. Derfor ser vi separat på flere forskellige segmenter inden for CO²-udledning, genanvendelse og bionedbrydelighed, så vi altid kan levere en løsning, der lever op til vores værdigrundlag. Men vi er i stræk overbevisning om, såfremt videnskaben og ressourcerne udvikles, vil vi på sigt kunne levere flere og flere bionedbrydelige og miljøvenlige alternativer, end der findes i dag.

Plant2Plast Internationalt

Størstedelen af vores varer kommer direkte fra vores fabrikker i Asien og fra Europa. I vores forskellige industrizoner har vi et meget nært forhold til vores fabrikant-naboer, og vi betragter os derfor som én stor familie. Dette betyder, at vi har mulighed for at servicere vores kunder med samme lave priser og høje kvalitet på samtlige at vores vare. Vi producerer 80% af vores produkter selv, de resterende 20% kommer primært fra vores industrizoner eller samarbejdspartnere i Europa

Vores tætte internationale arbejde med vores afdelinger og samarbejdspartnere betyder, at vi er sikret tilstrækkelige fødevaregodkendelser og certifikater, og derfor har vi fødevaregodkendelser på samtlige af vores emballageartikler, der er egnet til fødevarer. Vi udfører løbende kontrol af vores egne fabrikker såvel som vores samarbejdspartneres, hvor vi sørger for at lovgivningen overholdes, herunder undersøges at arbejdsmiljøet er af tilstrækkelig kvalitet, og børnearbejde er under en nul-tolerance-politik.

I og med vi producerer de fleste af vores varer selv, betyder det at vi kan levere disse direkte fra fabrikken til vores kunder. Alle mellemled er skåret væk, hvilket medfører den absolut skarpeste pris. Samt, sikre vi os på denne måde vores mål om mindsket CO²-udledning, da en CO²-neutral og bæredygtig fremtid er en del af vores transport vision.

Produktkontrollen bliver udført af vores medarbejdere lokaliseret Asien og Europa, der udfører stikprøver med jævne mellemrum, hvilket sikrer at produktionen hele tiden er af højeste kvalitet og lever op til vores kunders behov

Vi hos Plant2Plast glæder os til at vise vejen indenfor bæredygtighed!