Gratis fragt på ordrer over 1500 kr.

Hurtig levering 1-3 dage

Kundeservice 8.00-15.30 på 64 65 32 77

Bestil inden kl. 11.00 for afsendelse samme dag

0 0

Vores navn, Plant2Plast, stammer fra processen om at anvende naturlige råvare som Alternativ til Plastik.

Hos Plant2Plast bestræber vi os derfor efter at tilbyde det mest bæredygtige og miljøvenlige alternativ til de traditionelle varer. Derfor arbejder vi benhårdt på at designe løsninger, der er så miljøvenlige som overhovedet muligt. I praksis betyder dette at nogle produkttyper ikke er bionedbrydelige, men derfor arbejder vi en ekstra gang på at gøre produktet så C02-neutralt som muligt, anvende genanvendelige ressourcer ligesom vores RPET og benytte de bedste kvalitetsråvarer.

Vi holder skarpt øje med markedet, og hvad man kan udvikle med den nuværende teknologi, hvilket for os er essentielt, da vi bestræber os på at have flest mulige miljøvenlige produkter, der opfylder og imødekommer vores kunders behov.

Indenfor takeaway har EPS-skum hidtil været ekstremt populært. Men en stigende tendens i det globale marked hvor materialet i flere områder er blevet forbudt, har ledt os på sporet til et miljøvenligt alternativ. Sukkerrørsfiber. Dette materiale er produceret af et affaldsprodukt fra sukkerindustrien, og er med dens stærke struktur og dens naturlige ophav et glimrende modsvar til EPS-materialet. De bæredygtige sukkerrørsfibre er kompostbare og kan fås i mange forskellige anvendelsesformer. Vi er hele tiden i konstant dialog med designteam og kunder om at udvikle nye løsninger med sukkerrørsfibre.

Hos Plant2Plast har vi siden vores spæde begyndelse haft fokus på at fremme anvendelsen af naturvenlig fødevareemballage. Det fokus har vi valgt, fordi bæredygtighed og kvalitet er en vigtig del af virksomhedsfilosofien. Derfor prøver vi også hele tiden at udvide vores sortiment af miljøvenlig emballage, så kunderne har mulighed for at træffe minimum et bæredygtigt valg.

For at sætte streg under og vise vores mange kunder, samarbejdspartnere og kollegaer vores dedikation, så er vi Plant2Plast i 2017 blevet FSC® C132484 certificeret, og for at yderligere understrege vores ansvar på området, har vi hos Plant2Plast indgået et samarbejde med WWF Verdensnaturfonden i Danmark som fungerende virksomhedssponsor til glæde og gavn for naturen.

Plant2Plast arbejder benhårdt på at sikre den bedste løsning til vores kunder. Vi har mange efterspørgsler, hvor vi ikke kan tilbyde et helt bionedbrydeligt produkt til vores kunder, da erstatningsproduktet ikke kan leve op til de samme specifikationer, som deres tidligere anvendte produkter. Men vi arbejder derfor inden for dette segment med at tilbyde kunderne andre løsninger, der er mere CO²-neutrale, genanvendelige, miljøvenlige og generelt bæredygtige.

At tilbyde høj kvalitet kommer som oftest på bekostning af en højere pris, og selvom vi ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, sørger vi hele tiden for at fokusere på nye produktionsmetoder og nye materialer til vores standardvarer, så vi derved kan tilbyde kunderne et af de mest konkurrencedygtige priser på markedet.

Vi sætter os altid nogle mål, så vi sikrer en øget fremgang inden for bæredygtighed. Derfor arbejder vi ud fra nogle principper, som er dybt integreret i vores organisationskultur. Vi arbejder med hele tiden at udvide vores miljøvenlige produktsortiment. Hvor vi fokuserer på at finde flere og flere bionedbrydelige alternativer, der erstatter de nuværende allerede bæredygtige løsninger. Vi er passionerede omkring vores løsninger, derfor arbejder vi selv hele tiden med at udtænke disse løsninger og designe dem intern, samt rådgive kunderne omkring deres ideer og designs. Vi vil reducere vores CO²-aftryk, dette gør vi ved hele tiden at optimere vores processer lige fra design til transportsystem.

Vi forsøger at tilknytte den bæredygtige baggrund til vores navn. Ved at vejlede vores kunder til at købe miljørigtigt emballage, så vidt som muligt. Derfor kæmper vi i stigende grad for at udvide vores bæredygtige sortiment, så vi en gang i fremtiden kan tilbyde et gennemgående bionedbrydeligt, genanvendeligt og miljørigtigt sortiment.

Vi glæder os til et godt samarbejde.