Gratis fragt på ordrer over 1500 kr.

Hurtig levering 1-3 dage

Kundeservice 8.00-15.30 på 64 65 32 77

Bestil inden kl. 11.00 for afsendelse samme dag

0 0

Velkommen

Velkommen

Længe har vi arbejdet på vores nye hjemmeside og webshop til alle vores fantastiske kunder. Vi kan endeligt med stor glæde annoncere vores splinternye hjemmeside, som vi har udviklet med fokus på brugervenlighed og den gode service.

Som noget helt nyt har vi integreret vores hjemmeside og webshop i ét, så du som kunde nemt kan navigere mellem informationerne om vores virksomhed og webshoppen. Det overskuelige design bringer dig tæt på din fortrukne leverandør af miljøvenlige emballageløsninger, da du nu nemt under samme side kan læse mere om os, tage kontakt til os, læse om vores bæredygtige løsninger og se vores spændende udvalg i vores shop.

Målet med vores nye hjemmeside er ikke kun ensidigt. Selvom altid har været at skabe en bedre kundeoplevelse til vores mange trofaste kunder, så vil vi også gerne byde kunden indenfor og vise jer de mange spændende processer og opgaver, vi hos Plant2Plast arbejder med. Derfor har vi oprettet et helt afsnit med nyheder, hvor du som kunde kan læse omkring vores mange bæredygtige løsninger, initiativer og følge med i den daglige gang i vores grønne virksomhed.

Vi glæder os til at byde jer velkommen og hjælpe jer med det bæredygtige emballagevalg.

De bedste hilsner

Plant2Plast